ONLINE IMPORTEURS VOORRAAD BESTELLEN

MAKKELIJK, SNEL EN BETROUWBAAR

Het is bijna niet voor te stellen, maar je kunt als klant waar ook ter wereld planten vanuit de hele wereld direct bij ons kopen. Je order wordt door de kweker klaar gemaakt en de volgende middag direct bij ons geleverd en door ons direct op zogenaamde Deense Karren (CC’s) geladen samen met andere handel die je bij ons gekocht heeft, en enkele uren later op transport naar uw winkel!

We hebben een enorm aanbod van geselecteerde kwekers die onze webshop vullen met hun handel. Wat niet gekocht wordt, wordt de volgende dag geveild. De handel is dus nog verser dan de veiling.

Klok voorverkoop

We bieden het zogenaamde klok voorverkoop. Dit is het totale aanbod van bloemen en planten dat de VOLGENDE dag pas geveild gaat worden. De kwekers moeten dit de middag en avond van tevoren bij de veiling aanmelden en geeft daar een markt conforme prijs aan mee. Dit is dus al elektronisch beschikbaar voor je om vooruit te kopen . Deze wordt dan door het distributie systeem van de veiling na het veilen bij ons afgeleverd.

VOOR ELKE BLOEMIST

UITGEBREIDE COLLECTIE

HOOGSTE KWALITEIT

Planten van uit de hele wereld in onze webshop

Hollandirect werkt nauw samen met de grootste en meest toonaangevende kwekers die hun handel in onze webshop voor je aanbieden.

Zo heb je altijd een enorm en kleurrijk aanbod van uit de hele wereld. Wij werken nauw samen met leveranciers uit deze landen:

  • Denemarken
  • Duitsland
  • België
  • Spanje
  • Frankrijk
  • Italie

DE BESTE PLANTEN TEGEN DE SCHERPSTE PRIJZEN

Uitgebreid assortiment

Je hebt de keuze bij ons uit meer dan 20.000 unieke producten.

24/7 bestellen

Bestel de producten die je wilt via onze webshop. Gemakkelijk en overzichtelijk en wanneer je wilt.

Service

Klantvriendelijk, persoonlijk contact en service gericht. Wij denken graag pro-actief met je mee.

Betrouwbare bezorging

Al je producten op tijd en in perfecte staat afgeleverd.