TRANSPORT TARIEVEN


Prijzen, Commissie, transport, en statiegeld regeling

Hollandirect kiest er voor om op een open en transparante manier met haar klanten te werken. Dit houd in dat we aan alle klanten onze inkoopprijs laten zien op de webshop.

Prijzen en Commissie;

Wij praten dus altijd over onze inkoopprijs, dat is de “kale” vertrekprijs zonder commissie en zonder transport. Dit zijn dus de prijzen die we op onze webshop tonen. Deze zijn voor iedereen gelijk.

Daarbij rekenen we een percentage commissie om in onze overhead kosten te kunnen voorzien en het voor jouw locatie geldende transport tarief.

Transport;

We werken onafhankelijk met alle daartoe speciaal uitgeruste transporteurs zoals Breewel, Arjan Eriks, Freshtrans, Timetrans, De Wit Transport, VDG Transport etc., zodat we binnen redelijke tijd bij iedereen kunnen leveren.

We zetten de transportkosten per CC die door de transporteur worden berekend 1 op 1 op de factuur. Deze kosten zijn dus afhankelijk van je locatie met de daarbij horende transporttarieven, die we ook op deze website kenbaar maken. Jaarlijks worden deze tarieven aangepast.

Dit zal bijvoorbeeld in Noord-Frankrijk rond de 60€ per CC zijn, en in Zuid-Frankrijk 150€ per CC, maar een minimum tarief gelijk aan 2CC per levering adres.

Standaard laden we alle fragile bloemen en Hollandse rozen op water, en bloemen die droog vervoerd kunnen worden, gaan liggend droog geladen mee om een maximale beladingsgraad voor je te verwezenlijken. Natuurlijk kan hier desgewenst van afgeweken worden.

Wij werken met diverse professionele bloementransporteurs, die ook als zodanig uitgerust zijn. Per transporteur laten we je de tarieven en leveringsgebied zien. 

Hollandirect zoekt altijd de beste transport optie, maar je kunt natuurlijk ook zelf de transport regelen met jouw eigen transporteur.

Transporttarieven ex dieseltoeslag ; Le plupart des regions en France

Transporttarieven ex dieseltoeslag ;

Transporttarieven ex dieseltoeslag ;

Statiegeld regeling voor fust en karren;

Fusten, emmers en dozen van Royal Flora Holland met een meermalig fustcode en karren en etages worden op de factuur met het door Royal Flora Holland vastgestelde statiegeld en huurbedrag berekend. Dit word door ons inpakteam handmatig voor vertrek bij ons geteld en op de begeleidende pakbon genoteerd.

De transporteur noteert bij levering op deze pakbon ook wat hij aan statiegeld emballage retour krijgt voor Hollandirect en laat hiervan een getekende doordruk bij je achter.

BELANGRIJK

Deze doordruk dient u zsm naar ons te mailen, of een foto hiervan te appen met uw mobiele telefoon. Met deze foto maken wij alvast direct uw credit factuur voor wat u ons terugstuurt, en hiermee kunnen wij uw emballage weer bij de transporteur reclameren. Zo betaald u pas uw factuur met aftrek van deze creditfactuur, dus u betaald uiteindelijk allen uw handel!

Veel transporteurs verzamelen het retour fust van al hun klanten in hun eigen depot, en stapelen daar alles bij elkaar, waarna ze 1 keer per 14 dagen alles aan de hand van uw retourbonnen weer bij ons afleveren, dus zonder uw verstuurde emballage pakbon ontvangen wij niet uw retourfust.

DE BESTE BLOEMEN TEGEN DE SCHERPSTE PRIJZEN

Uitgebreid assortiment

Je hebt de keuze bij ons uit meer dan 20.000 unieke producten.

24/7 bestellen

Bestel de producten die je wilt via onze webshop. Gemakkelijk en overzichtelijk en wanneer je wilt.

Service

Klantvriendelijk, persoonlijk contact en service gericht. Wij denken graag pro-actief met je mee.

Betrouwbare bezorging

Al je producten op tijd en in perfecte staat afgeleverd.