WERKWIJZE

Hollandirect is jouw One-stop webshop!

We brengen alles voor de bloemist overzichtelijk voor je bij elkaar in één webshop. Je hoeft alleen maar online te shoppen en Hollandirect ontzorgt door te zorgen dat alles de volgende dag in jouw winkel ligt! Hierdoor heb je als echte vak-man of vrouw meer tijd over voor je vak.

We bieden je de beste bloemen, planten, deco, bloemisterijartikelen en accessoires uit de verschillende handelskanalen zoals;

  • ‘Direct van de kweker’: de kweker zet in de loop van de middag alvast in onze webshop wat hij de volgende dag kraakvers uit zijn kas kan leveren.
  • ‘Klokvoorverkoop’: kwekers moeten van tevoren digitaal bij de veiling melden wat ze de volgende dag gaan veilen. Dit hebben we ook voor je beschikbaar gemaakt, je koopt dus al handel die morgen pas geveild gaat worden.
  • ‘De Hollandirect voorraden’: is wat wij zelf op de veiling gekocht hebben, en dus zelf op voorraad hebben. Iedere ochtend zijn we op alle veilingen de meest interessant koopjes aan het kopen, en zetten deze van af 07:00 tot ong. 11:00 live voor je beschikbaar.
  • ‘Direct van de importeur’: de importeur zet in de loop van de middag in onze webshop wat hij de volgende dag vers kan leveren, soms zelfs nog voor het met het vliegtuig of met de boot gearriveerd is.
  • ‘Wederverkoper’: of ook commissionairs genoemd, zijn voor de precisie aanvulling van hele kleine aantallen speciale of zeldzame bloemen of planten.

Je ziet dus dat we ALLES bieden en doordat we met een relatief klein, maar zeer vakbekwaam en gemotiveerd team werken, werken we ook zeer effectief. Onze winst komt ook uit die efficiëntie en niet uit de prijzen van de producten.

Dat scheelt ook weer in jouw portemonnee!

Wij begrijpen goed dat het heel moeilijk is om het volume van wat je gekocht hebt in te schatten, vuistregel hierbij is dat er ongeveer (bloemen en planten bij elkaar) voor 700 tot 800 euro op 1 kar CC (Deense rolcontainer) gaat.

Standaard laden we alle fragile bloemen en Hollandse rozen op water, en bloemen die droog vervoerd kunnen worden, gaan liggend droog geladen mee om een maximale beladingsgraad voor je te verwezenlijken. Als je het toch graag anders wil kan hier natuurlijk van afgeweken worden.

Bij Hollandirect bellen we elke klant vóór zijn karren met de transporteur de deur uit gaan op als er nog ruimte over is om samen de karren maximaal op te vullen.

Ook dat scheelt weer in je portemonnee!

Wij bieden ook als één van de weinigen een unieke en complete transparantie in prijs, herkomst, facturatie en transport. Iedereen ziet dezelfde prijs op onze website. Je ziet ook altijd waar de partij vandaag komt. Transportkosten zijn 1 op 1 de kosten die we van de transporteur gefactureerd krijgen. Deze kun je ook ten alle tijden opvragen. Commissie is altijd op aanvraag. Op aanvraag kunnen we deze commissie ook alvast voor je in prijs verwerken die je op de onze webshop ziet.

De factuur is compleet transparant opgebouwd uit; de producten met basisprijs, de 15% commissie onderaan, de transportkosten (per locatie verschillend) en de statiegelden voor onze karren en fusten  daar weer onder.

Dit alles maakt HET verschil.

De contactpersonen bij Hollandirect spreken jouw taal, letterlijk en figuurlijk. Zo voelt iedere klant zich ook ECHT klant.