ONLINE DIRECT VAN DE KWEKER BESTELLEN

MAKKELIJK, SNEL EN BETROUWBAAR

Zoek jij een groothandel waar jij je direct van de kweker online kunt bestellen?

Het is bijna niet voor te stellen, maar je kunt als klant waar ook ter wereld direct bij de kweker bestellen. Je order wordt door de kweker klaar gemaakt en de volgende middag direct bij ons geleverd. Daar wordt de bestelling door ons direct op zogenaamde Deense Karren (CC’s) geladen samen met andere handel die je bij ons gekocht hebt. Om daarna direct op transport te gaan naar jouw winkel, zodat je snel alles in huis hebt!

Enorm aanbod top kwekers

We hebben een enorm aanbod van geselecteerde top kwekers die onze webshop vullen met de handel die ze de volgende dag zo uit de kas kraakvers kunnen leveren. Wat niet gekocht wordt, wordt de volgende dag geveild. Jouw handel is dus nog verser dan de veiling.

Dit doen we ook met importeurs. De importeur weet wat er allemaal in het vliegtuig of boot onderweg is, en bied dit eerst in onze webshop aan voordat het de volgende dag geveild gaat worden. Voordeel voor jou én de kweker is dat er geen veilingkosten over betaald hoeven worden, dus altijd scherp geprijsd. Dat klinkt toch als muziek in je oren?

Klok voorverkoop

We bieden ook het zogenaamde klok voorverkoop. Dit is het totale aanbod van Bloemen en planten dat de VOLGENDE dag pas geveild gaat worden. De kwekers moeten dit de middag en avond van tevoren bij de veiling aanmelden en geeft daar een markt conforme prijs aan mee. Dit is dus al elektronisch beschikbaar voor je om vooruit te kopen. Deze wordt dan door het distributie systeem van de veiling na het veilen bij ons afgeleverd.

Hollandirect zet je op de voorgrond, je zit eerste rang bij ons!

VOOR ELKE BLOEMIST

UITGEBREIDE COLLECTIE

HOOGSTE KWALITEIT

We bieden u de beste bloemen direct van de kweker

Hollandirect heeft zijn webshop opengesteld voor alleen de beste kwekers en importeurs uit Nederland, direct beschikbaar voor de bloemist. Je koopt 1 op 1 van waar ook te wereld direct bij de kweker, hoe fantastisch is dat!?

Nog even een kleine greep uit de kwekers die hun aanbod voor je op onze website zetten;

We brengen de hele bloemen, planten, bloemisterij artikelen en decoratie materiaal wereld onder je vingertoppen.

DE BESTE BLOEMEN TEGEN DE SCHERPSTE PRIJZEN

Uitgebreid assortiment

Je hebt de keuze bij ons uit meer dan 20.000 unieke producten.

24/7 bestellen

Bestel de producten die je wilt via onze webshop. Gemakkelijk en overzichtelijk en wanneer je wilt.

Service

Klantvriendelijk, persoonlijk contact en service gericht. Wij denken graag pro-actief met je mee.

Betrouwbare bezorging

Al je producten op tijd en in perfecte staat afgeleverd.